Optimale luchtverdeling nu ook buiten de tuinbouw!

De perfect homogene luchtverdeling heeft zich ook buiten de tuinbouw bewezen. Onze luchtverdeelslangen zijn geleverd aan het DGTL dance festival. Het DGTL wordt gehouden in Amsterdam, Barcelona en Sao Paolo. Het festival onderscheidt zich door een unieke ervaring te creëren. Dit doen ze onder andere door ruimtes origineel in te richten. In dit geval heeft DGTL de Enerdes luchtslurven toegepast om de rook uit de rookmachine snel en egaal door de ruimte te kunnen verspreiden.  
“Throughout the year, we seek out the latest technological innovations and most exciting advances to create an unforgettable festival experience. We design impressive stages within raw, industrial settings. Partnering with the best VJs, we create mesmerizing light effects and visuals.”
DGTL.nl.  
Normaal gesproken worden de luchtverdeelslangen geleverd aan tuinbouwkassen door de hele wereld. De luchtverdeelslangen zorgen voor een continue luchtstroming welke nodig is voor een evenwichtige klimaat en groei van het gewas. 

Enerdes produceert de luchtverdeelslangen zelf in haar eigen productiefaciliteit. Per jaar produceren en leveren wij meer dan 500km aan luchtverdeelslangen met grote diameter ( > Ø800mm). Lees hier meer over luchtverdeelslangen voor de tuinbouw.
Air distribution hoses Enerdes DGTL
Air distribution hoses Enerdes DGTL
Air distribution hoses Enerdes DGTL
Air distribution hoses Enerdes DGTL