End caps voor de tuinbouw

End caps worden geplaatst aan het einde van luchtverdeelslangen. Een end cap zorgt voor meer luchtsnelheid aan het eind van de luchtverdeelslang, waardoor je op dat punt meer ventilatie krijgt. Ook kan een end cap helpen met het verlagen van de druk in de slang op hoge luchtsnelheden, wat weer resulteert in een lager stroomverbruik.

End caps met verstelbare openingen

Elke end cap heeft vier verstelbare openingen. Hiermee kan per luchtverdeelslang worden bepaald hoeveel lucht eruit mag ontsnappen. De extra ventilatie op het einde van de luchtverdeelslang verhoogt de kwaliteit van uw planten aan het middenpad.

Verbeterde arbeidsomstandigheden

Op een middenpad in een kas is het vaak warm door de zon die vol op het beton schijnt. Een bijkomend voordeel van end caps is dat het vaak hete beton in de paden door de luchtverdeelslangen worden gekoeld. Dit zorgt voor betere arbeidsomstandigheden voor uw medewerkers.

Een betere uitstraling voor uw bedrijf

Normaal gesproken worden luchtverdeelslangen vaak afgesloten doormiddel van tie wraps. Dit ziet er vaak onverzorgd uit. Het gebruik van end caps heeft een professionelere uitstraling en kan daarnaast gebruikt worden voor marketing doeleinden doormiddel van bijvoorbeeld stickers.

End caps van Enerdes

Enerdes levert end caps op maat gemaakt en kan ze desgewenst coaten. We voorzien ze ook graag van stickers met uw (bedrijfs-)logo’s. Vaak leveren we ze in combinatie met luchtverdeelslangen.
end caps
End Caps