Luchtbehandeling corridor

De vraag naar geklimatiseerde magazijnen en corridors is rijzende. Grote temperatuurverschillen tussen het kasklimaat en het klimaat in de verpakkingsgebied of corridor leidt tot ongewenste effecten en kwaliteitsverlies van het product. Ook de geklimatiseerde werkomgeving resulteert in een beter welzijn voor uw medewerkers.

Het belang van luchtbehandeling in de corridor

In het verleden werd het klimaat in het verpakkingsgebied en de corridor vaak niet geoptimaliseerd. Grote temperatuurverschillen tussen het klimaat in de kas en het verpakkingsgebied en/ of corridor leiden tot ongewenste effecten en kwaliteitsverlies van het product. Luchtbehandeling in deze zones zorgt ervoor dat ook hier het klimaat optimaal is voor uw producten. Dit voorkomt kwaliteitsverlies van uw product.

Luchtbehandeling zorgt voor een betere werkomgeving

Temperatuurverschillen tussen het kasklimaat en het verpakkingsgebied en/ of de corridor is slecht voor het welzijn van uw medewerkers. Naast de voordelen voor uw producten, is luchtbehandeling ook goed voor het welzijn van uw medewerkers.

Enerdes luchtbehandelingskasten voor de corridor of het verpakkingsgebied

Enerdes heeft speciale luchtbehandelingskasten ontwikkeld die bedoeld zijn voor gebruik in de corridor of het verpakkingsgebied. Dit zijn meestal langere ruimtes waardoor de luchtbehandelingskast krachtiger moet zijn. Daarom heeft onze luchtbehandelingskast voor de corridor en het verpakkingsgebied een krachtigere motor en ventilator.
Luchtbehandeling corridor
AHU2VEC - Enerdes